حضور رئیس ،معاونین و کارکنان واحد تهران شرق در مراسم تشییع سردار آسمانی شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان جان بر کف ایشان

۱۹ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۷ کد : ۱۱۰۲ خبرتصویری اطلاعیه ها اخبار

رئیس، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری واحد،معاونین و کارکنان واحد تهران شرق در مراسم پرشکوه تشییع پیکر مطهر سپهبد شهید قاسم سلیمانی و همراهان شهیدش در تهران حضور یافتند.

دانشگاهیان واحد تهران شرق همگام با دیگر اقشار مردم تهران از ساعت ۷ صبح  روزدوشنبه ۱۶ دی‌ماه به سمت خیابان انقلاب حرکت نموده و به جمعیت انبوه عزاداران پیوسته و پس از اقامه نماز بر پیکر مطهر سردار شهید قاسم سلیمانی در دانشگاه تهران و به امامت رهبر معظم انقلاب، با این شهید گرانقدر وداع کردند.

شرکت‌کنندگان در این مراسم پرشکوه ضمن ادای احترام و تکریم ایثارگری و از جان گذشتگی سردار دل‌ها، حمایت قاطع خود را از آرمان‌های انقلاب و رهنمودهای مقام معظم رهبری در پاسداشت خون شهدا و تلاش مجدانه برای مقابله با سلطه‌طلبی آمریکا اعلام کردند.

( ۱ )