مراسم گرامیداشت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

۱۹ دی ۱۳۹۸ | ۱۷:۴۰ کد : ۱۱۰۶ خبرتصویری اطلاعیه ها اخبار

مراسم گرامیداشت سردار سرافراز اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور رئیس واحد، معاونین ،کارکنان و دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی برگزارگردید.

مراسم گرامیداشت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی و جمعی از یاران شهیدش، ظهر امروز و پس از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد واحد تهران شرق برگزار شد.

دکتر فرج پورخاناپشتانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین جعفری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونان و مدیران واحد و جمعی از رؤسای دانشکده ها، کارکنان، اساتید و دانشجویان این واحد در این مراسم حضور داشتند.

در این مراسم، مداح به ذکر مصیبت و مرثیه خوانی پرداختند و یاد و خاطره سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی و یاران شهیدش را گرامی داشتند.

گفتنی است، در تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور، مراسم گرامیداشت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی با عنوان "میثاق دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی با این سرباز اسلام" در مساجد و یادمان شهدای گمنام واحدها برگزار شد.

( ۲ )