عید سعید فطر و جشن طاعت و بندگی پیشاپیش مبارک

۰۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۲۱:۴۵ کد : ۱۲۳۶ خبرتصویری اطلاعیه ها

ماه رمضان، ماه عبادت، ماه نزول قرآن، ماه ذکرخدا به پایان رسید. خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند. همان بندگان مؤمنی که روزه‌داری، تلاوت قرآن و اقامه‌ی نماز در این ایام مبارک همراه و هم‌نفسشان بود. از درگاه کرم خداوند منان خواستاریم که ما را نیز در زمره‌ی این بندگان خالص قرار دهد.

انشاءالله که لطافت روح و سر زندگی دل و پرهیز از گناه، به یمن مداومت بر ذکر پروردگار منان و پیروی از سنت رسول اکرم(ص) در لحظه لحظه حیات و گوشه گوشه وجودمان جاری و ساری گردد. چرا که بی تردید سعادت و سرافرازی ابدی از آن کسانی است که همه عمر چون ایام این ماه عزیز، اندیشه عبادت پروردگار رحمان و رحیم و خدمتگزاری و مهربانی به خلق او را دارند.

حلول ماه شوال و فرا رسیدن عید سعید فطر، نماد برجسته رهایی از قیود مادی و عروج در فضای رحمت و آرامش الهی را به همه مسلمانان در سراسر جهان، علی الخصوص استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق تبریک گفته و توفیق استمرار بندگی و عبودیت پروردگار متعال و خدمت به بندگان او را برای همگان مسئلت داریم.