برگزاری جلسه شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی واحد تهران شرق

۱۳ مهر ۱۳۹۵ | ۱۳:۴۳ کد : ۱۸۸ اخبار

این جلسه با حضور آقای دکتر سیف ریاست محترم واحد و حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا توکلی نماینده محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها و سایر اعضاء و با محوریت برنامه ریزی و کارسازی برنامه های پیشنهادی برای هرچه باشکوهتر برگزارشدن عزاداری سرور و سالار شهیدان ابا عبدا... الحسین برگزار شد.

برنامه های سیاهپوشی وفضاسازی مناسب در فضای دانشگاه، عزاداری و سفره احسان روزانه همزمان با نماز ظهر و عصر، نمایشگاههای پوستر و عکس و کتاب و نرم افزار ، ایستگاه صلواتی روزانه، محفل انس با قرآن کریم ، نشست ناگفته های محرم و اجرای گروه تئاتر پ13 با موضوع دفاع مقدس و محرم و مسابقه عکس عاشورایی از برنامه های مصوب این شورا بوده است.

در حاشیه این جلسه ریاست محترم واحد ضمن اعلام حمایت های خود از برنامه های فرهنگی، فرهنگ سازی اسلامی و ایرانی را از رسالت های برجسته دانشگاه دانستند.