برگزاری مراسم پرفیض قرائت زیارت عاشورا

برگزاری مراسم پرفیض قرائت زیارت عاشورا

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و همزمان با فرا رسیدن سالروز شهادت ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضر ت امام جعفر صادق (ع) مراسم پرفیض قرائت دعای معنوی زیارت عاشورا با حضور کارکنان و اساتید و دانشجویان صبح امروز 28 تیرماه قبل از شروع کار  در مسجد واحد برگزار گردید. پس از پایان قرائت این دعا ، حجت الاسلام و المسلمین معنوی کارشناس فرهنگی واحد ضمن تسلیت به بیان حدیثی از آن امام پرداختند. وی افزود : (( سالهای زندگی امام جعفر صادق (ع) پر از تلاش برای احیای سنت نبوی و دین پیامبر بوده است که در سالیان قبل مورد تغییر و تحریف قرار گرفت . تربیت شاگردانی که هر کدام از ستارگان علم و دانش و علوم دینی بودند از مواریث ماندگار آن حضرت بود))در پایان مراسم از کلیه شرکت کنندگان به صرف صبحانه پذیرایی بعمل آمد.