کارگاه آموزشی معارف امام صادق (ع)

۱۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۸ کد : ۶۱۵ خبرتصویری اطلاعیه ها اخبار
کارگاه آموزشی معارف امام صادق (ع)

کارگاه آموزشی معارف امام صادق (ع) با حضور اعضای هیأت علمی و کارکنان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا به همت حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی واحد تهران شرق و با همکاری مدیریت برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان و به منظور ترویج سیره و فضایل اهل بیت به ویژه حضرت امام صادق (ع)، تقویت باورهای دینی آحاد مردم و تبیین نقش آن حضرت و گسترش مذهب تشیع و معرفی جایگاه امامت و ولایت ، کارگاه آموزشی با عنوان معارف امام صادق علیه اسلام در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد.

شخصیت شناسی و اقدامات امام صادق (ع) در تربیت شاگردان، احیای فقه شیعه جعفری و اثنی عشری و مباحث اخلاقی و روانشناسی در سیره آن حضرت  از جمله رئوس و سرفصل های مباحث و مطالب این کارگاه بود که از سوی دکتر سید علی موسوی اصل عضو هیأت علمی و مدیر گروه معارف اسلامی ارائه شد.

( ۱ )