شمارش معکوس میهمانی لاله ها در واحد تهران شرق

۱۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۹ کد : ۶۱۶ خبرتصویری اطلاعیه ها اخبار
شمارش معکوس میهمانی لاله ها در واحد تهران شرق

جلسه هماهنگی تشکیل ستاد تشییع و خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق با حضور مسئولین در واحد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا ، با پیگیری های بعمل آمده توسط این واحد دانشگاهی و با موافقت کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح ، دو شهید گمنام در تاریخ 22 آبان ماه 96 در واحد تهران شرق دفن خواهند شد و فضای دانشگاه با حضور شهدا عطرآگین خواهد شد. در جلسه هماهنگی که با حضور مسئولین واحد دانشگاهی ، امام جمعه قیامدشت ، بخشدار و نمایندگانی از سپاه ، بسیج ، بنیاد شهید و همچنین کمیته مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد کمیته های مختلف اجرایی و تبلیغات و فرهنگی و ... تعیین شدند و برنامه ها و ضوابط کار اجرایی هر کمیته نیز در اختیار آنان قرار گفت. همچنین مقرر شد نماینده ای از واحد دانشگاهی به ستاد کل نیروهای مسلح معرفی تا مقدمات تحویل شهدای گمنام صورت پذیرد. گفتنی است با بازدیدی که نمایندگان کمیته مفقودین از واحد دانشگاهی داشتند محل مناسب برای تدفین مشخص شد و مقرر گردید معاونت عمرانی واحد طبق دستورالعمل آماده سازی محل تدفین را انجام دهد.